een persoonlijke tuin als sfeervol verlengstuk van uw woning

 

Tophoveniers

Geen volk ter wereld besteedt zoveel geld, aandacht en tijd aan hun tuin als wij Nederlanders. We vinden onze tuin belangrijk. Het is 'n groene oase waarin het heerlijk bijkomen is van de dagelijkse beslommeringen. Zoveel mensen, zoveel tuinwensen. Als lid van Tophoveniers brengt Wijsman Hoveniers ze met zorg en vakmanschap in vervulling.

Tophoveniers

Gert Wijsman is medeoprichter van Tophoveniers. Rond 1990 werd het vak hovenier vrij gegeven, sinds die tijd kan eenieder vrij gemakkelijk een hoveniersbedrijf beginnen. De consument dient uit het omvangrijke aanbod een juiste keuze te maken. In veel gevallen is dit een lastige opgave, wanneer mensen niet bekend zijn met de branche. Een select groepje hoveniers nam destijds het initiatief hier wat aan te doen. Een jaar lang is men bezig geweest statuten en reglementen op te stellen waaraan men als Tophovenier zou moeten voldoen. Kwaliteit in alle geledingen van het bedrijf staat voorop. Een goede communicatie naar de klant en een toegevoegde waarde zijn van groot belang. De opdrachtgever moet kunnen vertrouwen op haar keuze, een hoveniersbedrijf met het predikaat Tophoveniers vergemakkelijkt deze keuze en zorgt ervoor dat uw vertouwen ook beloond wordt.

Als Tophovenier is Wijsman Hoveniers lid van een select gezelschap

Mag iedereen zich in Nederland hovenier noemen, het aantal 'Tophovenier' is beperkt tot een zeer select gezelschap kwaliteitshoveniers dat zich vrijwillig heeft onderworpen aan hoge kwaliteitseisen. En er naar streeft het vak naar het hoogste kwaliteitsplan te tillen. De Tophoveniers vormen tezamen de eerste vereniging van kwaliteitshoveniers van ons land.

Uw Tophovenier, een investering die zichzelf terugverdient

Het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin, terras of plantsoen vergt een investering. Kies uw hovenier dus met veel zorg, temeer daar een fraai aangelegde tuin zichzelf terugverdient in genoegen en waardestijging. Uw Tophovenier garandeert u topkwaliteit op het gehele traject, dus niet alleen als 'tuinaannemer', maar ook als ontwerper, adviseur, serviceverlener en... gesprekspartner.

Uw Tophovenier luistert en adviseert

Uw Tophovenier neemt zijn taak als adviseur bijzonder serieus. Hij luistert, geeft advies, houdt rekening met uw budgettaire (on)mogelijkheden en zal u nooit iets opdringen. Uw ideale tuin of terras is immers de vrucht van een plezierige samenwerking...

Uw Tophovenier is een creatieve vakman

De ideale tuin. Een heerlijke harmonie van kleuren en geuren, van zintuiglijk genot en functionaliteit. Het ontwerpen van zo'n tuin is een creatief proces van afwegen en afstemmen, van kijken en combineren. Uw Tophovenier beschikt over de creativiteit en het vakmanschap om van elke tuin werkelijk iets bijzonders te maken.

Uw Tophovenier geeft extra zekerheid

Uw Tophovenier is er alles aan gelegen het de opdrachtgever naar de zin te maken. Mocht hij desondanks - om welke reden dan ook - zijn afspraken toch niet nakomen, dan garandeert Tophoveniers dat het afgesproken werk alsnog wordt afgemaakt. Die zekerheid krijgt u alleen bij Tophoveniers.
Kortom...

Als u met minder dan perfectie geen genoegen neemt, prijs stelt op een betrokken, deskundige en representatieve gesprekspartner, een goede service verlangt en absoluut geen risico's wilt lopen, laat u zich dan 's informeren door Wijsman Hoveniers. De kennismaking zal u bevallen...

Laat u informeren over een totaal tuinconcept